بلاگ

پرایمر کاشت ناخن چیست؟

بنر مقاله پرایمر کاشت ناخن چیست؟

حتماً واژه پرایمر بارها و بارها به گوشتون خورده و براتون سوال پیش اومده که پرایمر چیه؟ پرایمر کاشت ناخن یکی از مهم ترین مواد برای آماده سازی ناخن قبل از زدن لاک ژل و مواد کاشت ناخنه. این ماده باعث چسبندگی مواد کاشت یا لاک ژل روی سطح ناخن میشه و همچنین موندگاری لاک ژل و کاشت رو بیشتر می کنه. پرایمر در حقیقت مثل چسب دوطرفه عمل می‌کنه و از ایجاد حباب هوا زیر ناخن ها جلوگیری می‌کنه.
تو این مطلب از سیمارخ پاسارگاد، شما رو با انواع پرایمر ناخن و کاربرد اون آشنا می کنیم. شما می تونید برای خرید انواع لاک ژل و لوازم کاشت ناخن از طریق همین سایت سفارشتون رو ثبت کنید.

کاربرد پرایمر برای کاشت ناخن

مهمترین کاربرد پرایمر کاشت ناخن، چسبندگی بین مواد کاشت و صدف ناخن‌هاست. صدف ناخن به طور طبیعی، سطحش صافه. و برای این که مواد کاشت ناخن یا لاک ژل به خوبی روی اون بچسبه، نیاز به یه ماده چسبناک داره. اگه مواد به خوبی روی سطح ناخن نچسبن، مواد هوا می‌گیرن و از جاشون بلند میشن. پرایمر برای ایجاد موندگاری مواد لاک ژل روی صدف ناخن، نقش اصلی رو داره و اگه به درستی استفاده نشه به ناخن ها آسیب می‌زنه.

پرایمر باید فقط روی ناخن های طبیعی استفاده بشه و نباید روی تیپ از اون استفاده بشه؛ چون موجب زردی ناخن کاشت میشه. فقط توجه داشته باشین که در صورتی که از پرایمر استفاده نکنین، مواد فقط به مدت یک روز روی ناخن ها می مونن و بعد به صورت قالبی کنده میشن. 

* توجه داشته باشید که پرایمر به هیچ وجه نباید با پوست اطراف ناخن تماس داشته باشد زیرا باعث حساسیت، سوزش و لیفت مواد کاشت می‌شود.

…:::: مطلب پیشنهادی: لاک ژل چیست؟::::….

انواع پرایمر کاشت ناخن

پرایمرهای کاشت ناخن با توجه به مواد تشکیل دهنده و نحوه‌ی عملکردشون به دو دسته پرایمر اسیدی و پرایمر غیر اسیدی تقسیم میشن. تو ادامه این مطلب خصوصیات هر کدوم رو براتون توضیح می دیم.

  • پرایمر اسیدی

پرایمرهای کاشت ناخن اسیدی خیلی قوی‌تر از پرایمرهای غیر اسیدی هستن و بوی خیلی تندی دارن. این پرایمرها حاوی اسید متا اکریلات هستن و برای پوستها و صدف‌های ناخن چرب استفاده میشن و مناسب همه نیست. چون ممکنه خانم‌هایی که پوستهای خیلی حساسی دارن بعد از استفاده این پرایمر، دچار حساسیت بشن. پرایمرهای اسیدی جذب صدف ناخن میشن و باعث ایجاد حفره‌های در مقیاس مولکولی میشن و در نتیجه مواد لاک ژل خیلی عمیق تر روی ناخن قرار می‌گیرن. این پرایمر برای افرادی که سطح ناخن چربی دارن بیشتر مناسبه. بعضی از افراد به اشتباه فکر می‌کنن پرایمرهای اسیدی سطح ناخن رو نازک می‌کنه ولی در واقع ناخن تو مرحله سوهان کشی نازک می شه. 

  • پرایمر غیر اسیدی

این مدل پرایمر، اسیدهای شیمیایی و ترکیبات مضر نداره و تغییر زیادی توی PH ایجاد نمی‌کنه. پرایمرهای غیر اسیدی مثل چسب دو طرفه کار می کنن و رایج ترین نوع پرایمر برای کاشت ناخنها هستن. بهتره افرادی که صدف ناخن اونا حساس، نازک، خشک و آسیب‌دیده‌ست از این پرایمر استفاده کنن؛ چون ضرر کمتری برای ناخن ها دارن.

* البته نکته قابل توجه اینه که پرایمرهای غیر اسیدی هم به مقدار خیلی کم اسید دارن. پرایمر اگه اسید نداشته باشه، اصلاً قدرت چسبندگی نداره و درست کار نمی کنه.*

تفاوت پرایمر اسیدی و غیر اسیدی

همون طور که اشاره شد، پرایمرهای غیر اسیدی، اسید خیلی ملایمی دارن که به صورت موقت، PH ناخن ها رو تغییر میده. پرایمرهای اسیدی با ایجاد حفره‌های خیلی ریز روی سطح ناخن باعث میشن مواد لاک ژل به خوبی رو این حفره‌ها بشینه. استفاده مداوم از پرایمرهای اسیدی، ممکنه بعد از مدتی باعث آسیب دیدن و نازک شدن ناخن‌ها بشه. در ادامه بقیه تفاوت های این دو پرایمر رو شرح می دیم.

  • پرایمرهای اسیدی ترکیب حساس‌تری دارن و اگه به درستی استفاده نشن به دست و ناخن، آسیب می زنن. 
  • فرق دیگه پرایمر اسیدی و غیر اسیدی در کاشت ناخن اینه که پرایمرغیر اسیدی هم برای کاشت پودر یا اکریلیک استفاده میشه و هم ژل. ولی پرایمر اسیدی فقط برای کاشت پودر کاربرد داره.
  • پرایمر اسیدی برای افرادی که ناخن های چرب دارن مناسبه ولی پرایمر غیر اسیدی برای افرادی که ناخن های حساس و خشک دارن بهتره. 
  • پرایمر اسیدی بعد از حدود 4 دقیقه خشک می شه در حالی که پرایمرهای غیر اسیدی به یه دقیقه زمان برای خشک شدن نیاز داره.
…:::: مطلب پیشنهادی: تفاوت پرایمر و بیس کات چیست ::::….

نحوه انجام پرایمر کاشت ناخن

استفاده از پرایمر کاشت ناخن برای ماندگاری ناخن ها نقش خیلی مهمی داره. در صورتی که پرایمر رو طبق اصول بزنین، هیچ مشکلی برای ناخن هاتون پیش نمیاد. انتخاب پرایمر اسیدی یا غیر اسیدی بستگی به مدل ناخن های شما داره. در ادامه مراحل زدن پرایمر رو براتون توضیح می دیم. 

  • بعد از این که در شیشه پرایمر رو باز کردین، برس رو به لبه ظرف بمالید و مقدار اضافی مواد رو بگیرید. بعد با دقت مواد پرایمر رو روی صدف ناخن ها قرار بدین. 
  • دقت کنید که پرایمر به پوست اطراف ناخن برخورد نکنه و فقط باید روی صدف ناخن ها زده بشه ؛ چون ممکنه باعث حساسیت و هوا گرفتن مواد از سطح ناخن بشه و دقت کنین که مقدار کمی از پرایمر برای صدف ناخن ها کافیه و زیاده‌روی نکنین. 
  • پرایمر باید بعد از مرحله‌ی بسترسازی به وسیله‌ی سوهان دستی یا برقی استفاده بشه  تا سطح ناخن رو برای استفاده از لاک ژل چسبنده کنه. بعد از زدن پرایمر، صدف و ریشه ناخن ها رو با استفاده از پوشر تمیز کنید.
  • صدف ناخن رو به خوبی با پرایمر پوشش بدین ولی دقت کنین که پرایمر به کناره ناخن برخورد نکنه. 
  • افرادی که ناخن های ناسالم دارن در صورتی که خشکی و آسیب ناخن ها خیلی شدید باشه، بهتره یه مدت کاشت ناخن انجام ندن.
  • بعد از این که پرایمر خشک شد، می تونین از لاک ژل، مواد اکریلیک یا مواد کاشت ژل استفاده کنید.
  • برای استفاده از پرایمر حتماً از وسایلی مانند ماسک و دستکش استفاده کنین.

جمع بندی

نکته قابل توجه تو استفاده از پرایمر اینه که تو استفاده از اون نباید زیاده روی کنین. استفاده زیاد از پرایمر به ویژه پرایمرهای اسیدی، حفره‌هایی روی صدف ناخن ایجاد می کنه. و اگه درست استفاده نشه ممکنه به مرور زمان به لایه های زیری ناخن و پوست نفوذ پیدا کنه و اگه به زخم‌ها برخورد کنه و یا سیستم گردش خون وارد بشه، ممکنه خطرناک باشه؛ پس تو مصرف اون زیاده روی نکنین. در نهایت باید بگیم درسته که پرایمر نقش مهمی توی مراحل زدن لاک ژل داره ولی یه لایه نازک از اون کافیه.

توی این مطلب از سیمارخ پاسارگاد در مورد پرایمر کاشت ناخن و نحوه زدنش توضیحاتی براتون دادیم. امیدواریم که براتون مفید بوده باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *